Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

Volg ons ook op Facebook.

 

Actueel


Ben jij op zoek naar een sport die bij jou past? Sport2Go helpt jou!

12-11-2015
Sport2Go wordt opgestart als aanbod voor Sport In Ontwikkeling: een Zwols samenwerkingsproject waarin jeugdzorg en sport de krachten bundelen. Sport2Go is een eigentijds multisportaanbod: een initiatief van KIDS Zwolle.
Lees meer >>


Gezocht: enthousiaste lesgever ClubExtra (m/v)

08-10-2015
ClubExtra is op zoek naar een enthousiaste lesgever (hbo, lichamelijke opvoeding). Heb jij affiniteit met kinderen met een motorische achterstand, vind je het leuk om les te geven en ben je goed in het bieden van extra hulp in de motorische ontwikkeling? Solliciteer dan nu!
Lees meer >>


Op zoek naar een sport die bij jou past? Wij helpen jou!

23-09-2015
Binnen ‘Sport in ontwikkeling’ werken jeugdzorg en sport samen om kinderen en jongeren een passend sportaanbod te bieden. Door ervaring, kennis en expertise te bundelen en uit te wisselen krijgen kinderen en jongeren de juiste begeleiding rond en tijdens het sporten.
Lees meer >>


Zin in een feestje? Kijk dan hier!

19-09-2015
Beste sportieve leden, Het lijkt ons leuk om met jullie allemaal een Kidsdag te organiseren. Een dag met allemaal leuke en sportieve activiteiten. Maar daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Jullie doen toch ook mee?
Lees meer >>


PeuterClub: gympret voor jonge kinderen

08-09-2015
Samen springen, klimmen, balanceren, gooien en vangen, maar ook werken aan het zelfvertrouwen en leren samenwerken. Al deze vaardigheden komen aan bod! PeuterClub verbetert motorische vaardigheden, bewegingservaring en plezier in bewegen.
Lees meer >>


Gezocht: Nieuwe lesgever Kidsclub

02-09-2015
Kidsclub Sport is op zoek naar een nieuwe lesgever. Kidsclub is onderdeel van stichting Kids en biedt bewegingsactiviteiten aan voor kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. We zijn op zoek naar een enthousiaste lesgever die graag met deze kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar wil sporten.
Lees meer >>


Gezocht: lesgevers XtraGym en Clubextra in Sint Jansklooster en Oldenmarkt

26-08-2015
In opdracht van de gemeente Steenwijkerland verzorgt Stichting KIDS al een aantal jaren XtraGym (MRT) en ClubExtra in Steenwijk, Sint Jansklooster en Oldemarkt. Wij zoeken per direct 2 nieuwe enthousiaste lesgevers (bij voorkeur LO-achtergrond met een MRT-opleiding/ervaring) voor:
Lees meer >>