Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

Volg ons ook op Facebook.

 

Actueel


Scholen enthousiast over extra kans voor kinderen om te bewegen

22-02-2015
Beweging doet meer met kinderen dan u in eerste instantie misschien denkt. Wanneer een kind regelmatig beweegt zorgt dit onder andere voor meer zelfvertrouwen, een goede motoriek en bovenal: voor veel plezier. Gewoon meedoen met leeftijdgenootjes is belangrijk voor het welbevinden en de sociale binding met vriendjes en vriendinnetjes. Bovendien kan een goede motoriek ook positieve effecten op leerprestaties hebben. Helaas is fijn en met plezier sporten en bewegen niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Sommige kinderen hebben problemen met bewegen vanwege bijvoorbeeld een motorische achterstand, een chronische aandoening of een fysieke beperking. Weer andere kinderen vinden vanwege gedragsproblemen moeilijk aansluiting bij een reguliere sportvereniging en dreigen af te haken. Stichting KIDS uit Zwolle helpt deze kinderen een plek te vinden waar zij met de juiste begeleiding en met veel plezier kunnen (leren) sporten en bewegen met leeftijdsgenootjes.
Lees meer >>


Gezocht: enthousiaste stagiair (m/v) ClubXtra

16-02-2015
ClubXtra zoekt per direct een enthousiaste stagiair. Heb jij affiniteit met kinderen en sport en help jij graag kinderen met een motorische achterstand, fysiek probleem of chronische ziekte? Dan is deze stageplek echt iets voor jou!
Lees meer >>


Diplomazwemmen

07-02-2015
Met trots delen wij mee dat Lars, Noa, Gui, Tijmen, Puck, Senna, Meike en Sofie hun zwemdiploma hebben behaald. Allemaal van harte gefeliciteerd!
Lees meer >>


Stichting KIDS veilt mountainbikeclinic op Sportgala 2015

26-01-2015
Op zaterdagavond 31 januari wordt de vierde editie van het Sportgala Zwolle georganiseerd. Tijdens dit sportieve feest wordt een veiling gehouden waar Stichting Kids in samenwerking met Kruitbosch B.V. een mountainbikeclinic aanbiedt. U biedt toch ook mee?
Lees meer >>


Lionsclub Zwolle Hanzestad schenkt 1000 aan Stichting KIDS

25-01-2015
De Lionsclub Zwolle Hanzestad heeft afgelopen december een actie gehouden waarbij Sinterklaas speculaasharten zijn verkocht. Deze actie heeft maar liefst duizend euro opgebracht.
Lees meer >>


Sponsors 10 jarig feestje KIDS!

16-12-2014
Dit jaar hebben we een mooi feestje kunnen vieren voor ons 10jarig bestaan. Hierbij willen we onze sponsoren voor het 10- jarig feestje bedanken voor hun bijdrage!
Lees meer >>


Nagenieten

29-10-2014
Zaterdag 11 oktober vierden we ons 'vette feestje'. Met onder andere Ari Safari. Andre Kruiswijk was er ook en hij maakte prachtige foto's, zodat we nog even lekker kunnen nagenieten!
Lees meer >>