Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

Volg ons ook op Facebook.

 

Actueel


Spetter van KIDS

22-05-2015
Welkom bij deze nieuwe rubriek 'Spetter van KIDS'. Iedere maand wordt een kind in het zonnetje gezet en verkozen tot 'Spetter van KIDS'. Iedereen kan een keer 'Spetter' worden, daarom is het ook zo leuk! Deze rubriek biedt een kijkje in de sportwereld van de kinderen van KIDS. Deze maand is de beurt aan Patrick Brink. Stel jezelf eens voor Patrick!
Lees meer >>


Spetter van KIDS!

02-05-2015
Welkom bij deze nieuwe rubriek 'Spetter van KIDS'. Iedere maand wordt een kind in het zonnetje gezet en verkozen tot 'Spetter van KIDS'. Iedereen kan een keer 'Spetter' worden, daarom is het ook zo leuk! Deze rubriek biedt een kijkje in de sportwereld van de kinderen van KIDS. Deze maand is de beurt aan Jan Kompanje. Stel jezelf eens voor Jan!
Lees meer >>


Nieuw bij KIDS: Peuterclub

23-04-2015
PeuterClub is een bewegingsprogramma voor peuters met een ontwikkelingsrisico op beweeg- en gezondheidsgebied. Het programma is bedoeld voor kinderen tussen twee en vier jaar
Lees meer >>


Gezocht: enthousiaste lesgever ClubExtra (m/v)

26-03-2015
ClubExtra is op zoek naar een enthousiaste lesgever (hbo, lichamelijke opvoeding). Heb jij affiniteit met kinderen met een motorische achterstand en ben je goed in het bieden van extra hulp in de motorische ontwikkeling? Solliciteer dan nu!
Lees meer >>


Gezocht: enthousiaste lesgever peutergym (m/v)

26-03-2015
In mei start KIDS Zwolle met een pilot peutergym. Deze gym is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een ontwikkelingsrisico op motorisch gebied. We zoeken een lesgever (hbo, lo’er) en een assistent-lesgever (mbo bewegingsagogie). Heb jij affiniteit met peuters en sport, ben je goed in het aanpassen van activiteiten zodat iedereen mee kan spelen en geef je kinderen graag een beetje extra hulp? Solliciteer dan nu!
Lees meer >>


Spetter van Kidsclub!

18-03-2015
Welkom bij deze nieuwe rubriek ‘Spetter van Kidsclub’. Iedere maand wordt er een kind uitgekozen tot ‘Spetter van de Kidsclub’. Iedereen kan een keertje ‘Spetter van Kidsclub’ worden, daarom is het ook zo leuk. Deze rubriek biedt een kleine kijk in de sportwereld van de kinderen van Kidsclub. Onze eerste ‘Spetter van Kidsclub’ is Sofie Nauta. Lees haar interview hieronder.
Lees meer >>


Winkel bij GAMMA Zwolle en steun Stichting KIDS!

14-03-2015
Vanaf nu kunt u via GAMMA Zwolle stichting KIDS steunen. Bij besteding van 10 euro ontvangt u één spaarmunt. Iedere munt is geld waard. Gooi de munten in het daarvoor bestemde KIDS-verzamelpunt en help onze Stichting! Deze spaarbak staat tussen de kassa en de uitgang van de bouwmarkt.
Lees meer >>