Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

Volg ons ook op Facebook.

 

Actueel


Manoukefonds steunt Stichting KIDS Zwolle

12-04-2016
De zwemclub van Stichting KIDS Zwolle heeft een financieël steuntje in de rug gekregen van het Manoekefonds. Daar zijn we ontzettend blij mee. Wij danken het Manoukefonds voor hun bijdrage!
Lees meer >>


Kidsclub

07-04-2016
Kidsclub sport is een sportclub voor kinderen met een lichamelijke beperking in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar. Ook kinderen met een lichamelijke beperking willen graag bewegen, sporten en ontdekken wat zij vooral wél kunnen. Wij bieden wekelijks verschillende bewegingsactiviteiten waarin plezier in beweging voorop staat.
Lees meer >>


Stichting KIDS Zwolle ontvangt 1500 van Stichting Hervormd Weeshuis Zwolle

14-03-2016
Enige tijd terug is KIDS Zwolle gestart met de PeuterClub waarbij peuters tussen de twee en vier jaar bewegingservaring opdoen. Stichting Hervormd Weeshuis Zwolle heeft Stichting KIDS Zwolle een schenking gedaan van maar liefst 1500 om het project te ondersteunen.
Lees meer >>


Gezocht: nieuwe lesgever Kidsclub Zwemmen

17-02-2016
Kidsclub Zwemmen is op zoek naar een nieuwe lesgever. Kidsclub is onderdeel van stichting Kids en biedt zwem- en bewegingsactiviteiten aan voor kinderen die hun plekje binnen de reguliere verenigingen niet kunnen vinden. Wij zoeken een enthousiaste lesgever die zich wil inzetten voor deze kids.
Lees meer >>


Gezocht: enthousiaste lesgever ClubExtra (m/v)

26-01-2016
ClubExtra is op zoek naar een enthousiaste lesgever (hbo, lichamelijke opvoeding). Heb jij affiniteit met kinderen met een motorische achterstand, vind je het leuk om les te geven en ben je goed in het bieden van extra hulp in de motorische ontwikkeling? Solliciteer dan nu!
Lees meer >>


Stichting KIDS haalt 758 op met Grote Clubactie!

28-11-2015
Vorige week liep de Grote Clubactie ten einde. Veel van onze leden hebben zich ingezet om loten te verkopen voor KIDS. Daar zijn we super blij mee! In totaal zijn er 316 loten verkocht en daarmee is een bedrag van maar liefst 758 opgehaald.
Lees meer >>


Ben jij op zoek naar een sport die bij jou past? Sport2Go helpt jou!

12-11-2015
Sport2Go wordt opgestart als aanbod voor Sport In Ontwikkeling: een Zwols samenwerkingsproject waarin jeugdzorg en sport de krachten bundelen. Sport2Go is een eigentijds multisportaanbod: een initiatief van KIDS Zwolle.
Lees meer >>