Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

Volg ons ook op Facebook.

 

Actueel


Stichting KIDS veilt mountainbikeclinic op Sportgala 2015

26-01-2015
Op zaterdagavond 31 januari wordt de vierde editie van het Sportgala Zwolle georganiseerd. Tijdens dit sportieve feest wordt een veiling gehouden waar Stichting Kids in samenwerking met Kruitbosch B.V. een mountainbikeclinic aanbiedt. U biedt toch ook mee?
Lees meer >>


Lionsclub Zwolle Hanzestad schenkt €1000 aan Stichting KIDS

25-01-2015
De Lionsclub Zwolle Hanzestad heeft afgelopen december een actie gehouden waarbij Sinterklaas speculaasharten zijn verkocht. Deze actie heeft maar liefst duizend euro opgebracht.
Lees meer >>


Sponsors 10 jarig feestje KIDS!

16-12-2014
Dit jaar hebben we een mooi feestje kunnen vieren voor ons 10jarig bestaan. Hierbij willen we onze sponsoren voor het 10- jarig feestje bedanken voor hun bijdrage!
Lees meer >>


Nagenieten

29-10-2014
Zaterdag 11 oktober vierden we ons 'vette feestje'. Met onder andere Ari Safari. Andre Kruiswijk was er ook en hij maakte prachtige foto's, zodat we nog even lekker kunnen nagenieten!
Lees meer >>


Vacature bij KIDSzwemmen

09-09-2014
Stichting KIDS Zwolle is op zoek naar een lesgever voor het KIDSzwemmen. De zwemlessen vinden plaats op de zaterdagmorgen, in het zwembad van De Vogellanden, Hyacinthstraat 66a in Zwolle.
Lees meer >>


Kanjers KidsClub halen zwemdiploma

01-07-2014
Onder grote belangstelling van vaders, moeders, broertjes, zusjes, oma’s en opa’s hebben 11 kinderen van de KidsClub op woensdagavond 25 juni jl. in het nieuwe Calo-zwembad hun zwemdiploma gehaald.
Lees meer >>


Kadootje!

18-06-2014
Van het Sportgala Zwolle kregen alle kinderen die sporten bij de verenigingen van stichting KIDS Zwolle een kadootje.
Lees meer >>