Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

2014: Tien jaar KIDS ZWOLLE

Dit jaar bestaat stichting KIDS Zwolle 10 jaar. Dat vierden we met activiteiten rondom de Zwolse Halve Marathon en tot slot nog een vet feestje voor de kids en hun ouders en verzorgers in oktober! Kijk (en volg ons!!) voor foto's op Facebook.

Actueel


Sponsors 10 jarig feestje KIDS!

16-12-2014
Dit jaar hebben we een mooi feestje kunnen vieren voor ons 10jarig bestaan. Hierbij willen we onze sponsoren voor het 10- jarig feestje bedanken voor hun bijdrage!
Lees meer >>


Nagenieten

29-10-2014
Zaterdag 11 oktober vierden we ons 'vette feestje'. Met onder andere Ari Safari. Andre Kruiswijk was er ook en hij maakte prachtige foto's, zodat we nog even lekker kunnen nagenieten!
Lees meer >>


Vacature bij KIDSzwemmen

09-09-2014
Stichting KIDS Zwolle is op zoek naar een lesgever voor het KIDSzwemmen. De zwemlessen vinden plaats op de zaterdagmorgen, in het zwembad van De Vogellanden, Hyacinthstraat 66a in Zwolle.
Lees meer >>


Kanjers KidsClub halen zwemdiploma

01-07-2014
Onder grote belangstelling van vaders, moeders, broertjes, zusjes, oma’s en opa’s hebben 11 kinderen van de KidsClub op woensdagavond 25 juni jl. in het nieuwe Calo-zwembad hun zwemdiploma gehaald.
Lees meer >>


Kadootje!

18-06-2014
Van het Sportgala Zwolle kregen alle kinderen die sporten bij de verenigingen van stichting KIDS Zwolle een kadootje.
Lees meer >>


Cheque van Zwolse Halve Marathon

17-06-2014
Samen met nog 2 andere goede doelen, mocht stichting KIDS Zwolle een cheque met het bedrag van 2014 euro in ontvangst nemen bij gastheer Scania.
Lees meer >>


KIDS Zwolle nog een week in de ban van de Zwolse Halve Marathon

16-06-2014
Stichting KIDS Zwolle verloot 5 hardloopshirts onder de deelnemers aan de Zwolse Halve Marathon en de 4 Engelse Mijlen. De actie duurt tot en met zaterdag 21 juni. Ga met je startnummer naar de actiepagina op deze site en je weet of je zo'n mooi hardloopshirt gewonnen hebt. Ook prima om andere sporten in te beoefenen!
Lees meer >>