Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site.

Actueel


Jarig!

18-04-2014
Kids Zwolle bestaat 10 jaar. En dat gaan we vieren. Te beginnen met onze eigen kids. In de afgelopen week hebben we in de verschillende verenigingen van Kids Zwolle onze verjaardag gevierd. Met een heerlijk gebakje en een goodybag.
Lees meer >>


Speciaal lustrum KIDSzwemmen!

24-01-2014
Vrijdag 24 januari gaan voor de 5e keer kids afzwemmen sinds het bestaan van KIDSzwemmen. KIDSzwemmen is vijf jaar geleden gestart met 8 zwemmers. Dat zijn er inmiddels 48! De vraag naar dit speciale zwemonderwijs groeit nog steeds.
Lees meer >>


Weer wat geld in het laadje

27-11-2013
Dankzij de inspanning van de kids zelf en de Rabobank is er weer wat geld in ons laadje gekomen. Hoe?
Lees meer >>


Wat zwemmen deze kinderen netjes!!

27-11-2013
Voor de zomervakantie hebben er 14 kids afgezwommen voor hun zwemdiploma A of B!! Gefeliciteerd!! Met daarbij het ontzettende grote compliment van de controleur aan de lesgevers mee gekregen: “Hij vond alle kinderen ontzettend netjes zwemmen!”
Lees meer >>


Gezocht: Bewegingsagoog Kidszwemmen m/v

17-09-2013
Stichting KIDS Zwolle is op zoek naar een lesgever voor het Kidsclub-zwemmen, die per ingang van 2012 kan beginnen. De zwemles vindt plaats op de zaterdagmorgen, in het zwembad van De Vogellanden, centrum voor revalidatie in Zwolle. Je geeft les aan kinderen tussen 4 en 12 jaar, die niet op reguliere zwemles kunnen vanwege lichamelijke beperking of ziekte. Een betekenisvolle, verantwoordelijke en leuke taak! Iets voor jou?
Lees meer >>


Keertje meedoen?

13-05-2013
Altijd al een keer willen kijken en meedoen bij een van de activiteiten van KIDS? Dan kun je tussen 21 en 31 mei je kans pakken! Dan organiseren we Open Lessen. Voor ouders en kinderen. Jullie zijn van harte welkom! Klik verder om te kijken waar de Open Lessen plaatsvinden.
Lees meer >>


KIDSevent van ABN AMRO op 24 april

18-04-2013
ABNAMRO organiseert voor alle kids van Stichting KIDS Zwolle het ABN AMRO ‘KIDS EVENT’.
Lees meer >>


Studiedag Sport en Autisme 24 mei 2013

23-03-2013
"Hoe kan een sportaanbod voor kinderen tot en met 18 jaar met een Autismespectrum Stoornis (ASS) worden georganiseerd en gerealiseerd?" Daarover gaat de studiemiddag Sport en Autisme op 24 mei 2013, in topsportcentrum Landstede Zwolle. Aanmelden kan al!
Lees meer >>


Weer zwemdiploma's bij KIDS Zwemmen

25-02-2013
Weer een paar kinderen die vol trots hun zwemdiploma/certificaat kunnen laten zien!
Lees meer >>


Xtra gym start in maart met 2e blok

13-02-2013
Vanaf de eerste week van maart kunnen kinderen weer meedoen met Xtra Gym in Steenwijk en St. Jansklooster. Xtra gym is bedoeld voor kinderen die met de gewone gym moeilijk mee kunnen komen. Bij Xtra gym krijg je extra aandacht, zodat bewegen weer leuk wordt!
Lees meer >>