Sporten, spelen en bewegen voor ieder kind

Het doel van de stichting Kids is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. De programma's van deze bijzondere sportverenigingen zijn te vinden op deze site. 

Volg ons ook op Facebook.

 

Actueel


Gezocht: lesgevers XtraGym en Clubextra in Sint Jansklooster en Oldenmarkt

26-08-2015
In opdracht van de gemeente Steenwijkerland verzorgt Stichting KIDS al een aantal jaren XtraGym (MRT) en ClubExtra in Steenwijk, Sint Jansklooster en Oldemarkt. Wij zoeken per direct 2 nieuwe enthousiaste lesgevers (bij voorkeur LO-achtergrond met een MRT-opleiding/ervaring) voor:
Lees meer >>


Alle toppers van het zwemmen zijn geslaagd!

27-06-2015
Gisteren werd er afgezwommen door de zwemmertjes van KIDS. In totaal zwommen 3 kinderen af voor zwemdiploma A en 5 kinderen voor B. Alle kids gingen naar huis met een diploma! Van harte gefeliciteerd toppertjes! Helaas hebben we de laatste tijd problemen met het uploaden van foto's op de website. U kunt de foto's bekijken op onze Facebook: KIDS Zwolle.
Lees meer >>


Sportdag voor Speciaal Onderwijs

23-06-2015
Sportservice Zwolle organiseerde op 18 juni wederom een succesvolle sportdag voor het speciaal onderwijs.
Lees meer >>


Spetter van KIDS!

22-06-2015
Welkom bij deze nieuwe rubriek 'Spetter van KIDS'. Iedere maand wordt een kind in het zonnetje gezet en verkozen tot 'Spetter van KIDS'. Iedereen kan een keer 'Spetter' worden, daarom is het ook zo leuk! Deze rubriek biedt een kijkje in de sportwereld van de kinderen van KIDS. Deze maand is de beurt aan Saskia Riesthuis. Stel jezelf eens voor Saskia!
Lees meer >>


Peutergym KIDS is een succes!

16-06-2015
De eerste peutergymlessen zijn een feit. Bekijk hier een aantal foto's om een impressie van de gymles te krijgen.
Lees meer >>


Gezocht: enthousiaste lesgever ClubExtra (m/v)

10-06-2015
ClubExtra is op zoek naar een enthousiaste lesgever (hbo, lichamelijke opvoeding). Heb jij affiniteit met kinderen met een motorische achterstand, vind je het leuk om les te geven en ben je goed in het bieden van extra hulp in de motorische ontwikkeling? Solliciteer dan nu!
Lees meer >>


Spetter van KIDS

22-05-2015
Welkom bij deze nieuwe rubriek 'Spetter van KIDS'. Iedere maand wordt een kind in het zonnetje gezet en verkozen tot 'Spetter van KIDS'. Iedereen kan een keer 'Spetter' worden, daarom is het ook zo leuk! Deze rubriek biedt een kijkje in de sportwereld van de kinderen van KIDS. Deze maand is de beurt aan Patrick Brink. Stel jezelf eens voor Patrick!
Lees meer >>